Natančna vremenska napoved Hrvaška vas obvaruje pred nevšečnostmi na dopustu
Vremenska napoved HrvaškaAli se odpravljate v tujino k našim južnim sosedom? Greste z avtomobilom ali z motorjem? Ne pustite se presenetiti in se na vremenske razmere dobro pripravite. Vremenska napoved Hrvaška, vas obvešča o trenutnem stanju na Hrvaškem. Natančni podatki vam bodo prikazali jasno sliko vremena, čemer pripomorejo tudi različne zadnje posnete satelitske in radarske slike. Če vam tudi to še ne zadostuje so vam na voljo tudi spletne kamere, ki so postavljene v najbolj obiskanih hrvaških mestih in oddajajo sliko v živo.

Poleg tega vam spletna stran nudi tudi tridnevne, sedemdnevne napovedi in celo petnajstdnevne napovedi vremena, ki jih oblikujejo najboljši meteorologi na svetu. Same vremenske napovedi prihajajo direktno iz hrvaškega Državnega hidrometeorološkega zavoda, ki podatke o vremenu zbira z kvalitetnimi merilnimi napravami.

Tudi tistim ki se odpravljajo na morje, priporočamo obisk strani, saj vremenska napoved Hrvaška, prikazuje tudi kakšen bo UV-indeks na posameznih področjih hrvaške obale. Tako se boste lahko na žgoče sonce primerno pripravili in se zaščitili pred opeklinami.

Tudi tisti ljudje, ki jim vreme povzroča preglavice s počutjem bodo na spletni strani našli kaj zanimivega. Biometeorološka napoved predstavlja kako bo vreme vplivalo na splošno počutje ljudi v posameznem dnevu. Vremenska napoved Hrvaška napoveduje tudi gibanje cvetnega prahu, tako da se boste lahko, vsi tisti ki ste alergični na cvetni prah, pravočasno izognili območjem z visoko koncentracijo cvetnega prahu.