Apartmaji Hvar za resnično mediteransko doživetje
Otok Hvar je mnogim znan kot tudi najbolj sončni otok Jadranskega morja. Apartmaji Hvar so idealna izbira za počitnice, saj je otok primeren za obisk skozi vse leto, kopanje pa je mogoče že od maja pa vse do oktobra. Zaradi blage klime je otok poln bujne vegetacije, ogromno je eteričnih rastlin. Apartmaji Hvar nudijo namestitev v mestu Hvar, Jelsi, Sućuraju, Staremu Gradu, Basini, Zavali, Vrboski, Milni, Ivan Dolcu in Sveti Nedilji.

Za podrobnosti o apartmajih, kliknite na sliko.

Mesto Hvar je kot celota lahko gledan kot znamenitost, saj ga krasi izjemna zgodovinska arhitektura in Apartmaji Hvar lahko gostijo ljubitelje zgodovine skozi celo leto. Otok Hvar je v poletnih mesecih znan tudi po nočnem življenju, ki vabi turiste od blizu in daleč. Za tiste, ki si želijo mirnih, a še vedno aktivnih počitnic pa je prava izbira mestece Sućuraj. Majhno obmorsko mesto ponuja mnogo možnosti za kolesarjenje, potapljanje jadranje in ribolov. Apartmaji Hvar pa s svojo raznoliko izbiro namestitev pri domačinih ne bodo pustili nikogar ravnodušnega.

Tudi mesto Jelsa nudi mediteransko doživetje z ozkimi uličicami, parki, gostilnicami ter trgi. Tam lahko najdete prekrasne zalive za kopanje, kjer za senco poskrbijo borovi gozdički, za osvežitev pa kristalno čisto morje. Zgodovinsko ter arhitekturno je zanimiv tudi Stari Grad. Apartmaji Hvar ponujajo v tem mestu nastanitev v adaptiranih kamnitih hišah z modernim pridihom.

Apartmaji Hvar

Ljubitelji potapljanja pa boste našli svoj raj v mestu Basina, ki je od Starega Grada oddaljena le pet kilometrov. Apartmaji Hvar vabijo tudi v mesto Vrboska, ki ga zaradi otočka na sredi zaliva imenujejo tudi »male Benetke«. V mestu si lahko ogledate znan Ribiški muzej, ki zelo nazorno in slikovito opiše življenje ribičev v preteklosti. V Sveti Nedilji Apartmaji Hvar gostijo predvsem športne navdušence. Tu so namreč urejene oznake ter smerokazi za prosto plezanje. Mesto Milna bo navdušilo dopustnike, ki si želijo vsega po malem, saj imajo prekrasne plaže in mnogo aktivnosti za preživljanje prostega časa. Tu je lokalna atrakcija jahanje osla. Ivan Dolac je kraj na otoku, kjer najbolje uspeva grozdje najvišje kvalitete. Okolje je tu izredno čisto in se ponaša z bogato floro.

Apartmaji Hvar tukaj nudijo nastanitev predvsem družinam in ljubiteljem narave. Iz otoka Hvara pa vsak lahko vsak dan greste na izlet na bližnje otoke in celino. Tako lahko spoznate poleg Hvara tudi otok Vis, Biševo, Paklinske otoke, otok Šolta, Brač, Lastovo … Apartmaji Hvar so s svojo raznolikostjo primerni za vsak žep ter okus. Destinacija pa je tista, ki bo naredila dopust nepozaben.