Apartmaji Lastovo – sinonim za miren dopust
Apartmaji Lastovo so primeren kraj za vse, ki si želijo predvsem mirnega dopusta v divji, neokrnjeni naravi, stran od hitrega tempa življenja. Lastovo je dokaj neznana destinacija, vendar kdor enkrat obišče ta otok, se zagotovo vrne. To je destinacija, kjer ne boste samo uživali v sončenju ter kopanju, temveč se boste naužili prekrasne narave ter uživali v športnih aktivnostih.

Za več informacij o namestitvah, ki jo nudijo apartmaji Lastovo, kliknite na slike!

Apartmaji Lastovo ponujajo kolesarjem urejene steze, kjer boste uživali v prekrasnih razgledih. Zelo atraktivni so izleti na bližnje, majhne, nenaseljene otoke, kjer se lahko popolnoma sprostite ter se prepustite raziskovanju romantičnih zalivov. Apartmaji Lastovo se ponaša s nazivom naravnega parka, zato ste lahko sigurni, da ne boste razočarani. Še posebej priporočamo dopust na tem otoku ljubiteljem potapljanja, ki si bodo za vedno zapomnili Lastovo. Apartmaji Lastovo so izredno dobro povezani s kopnim. Sama pot do otoka je malo daljša, vendar lahko izbirate med trajektom direktno iz Splita, ali pa trajektom iz otoka Korčule. Na otoku je poskrbljeno za zdravniško oskrbo, imajo tudi trgovino, restavracije, pošto ter vse ostalo potrebno za brezskrben oddih. V poletnih mesecih je na toku na voljo nekaj festivalov ter tradicionalnih dogodkov, ki vas bodo navdušili. Apartmaji Lastovo bodo poskrbeli za udoben oddih, saj so dobro opremljeni in vam nudijo vse, da se boste počutili udobno.

Apartmaji Lastovo

Apartmaji Lastovo vabijo na miren dopust!

Apartmaji Lastovo so še dokaj neodkrita destinacija, kjer boste lahko napolnili baterije in ponovno našli stik z naravo in bližnjimi. Domačini vam lahko pripravijo okusne jedi po receptih prednikov, pripravljeni so z vami deliti zgodovino ter vas popeljati na kakšen zanimiv izlet. Na voljo so vam tudi za vse informacije o plažah, skritih kotičkih za raziskovanje, povedo pa tudi kako je z vsakdanjim življenjem na otoku. Lastovo je namreč zelo oddaljen otok od kopnega in zato je življenje prilagojeno. Kruh je potrebno vedno naročiti dan prej, sveže ribe se lahko kupi parkrat na teden. Apartmaji Lastovo nudijo namestitve v nekaj večjih krajih, vendar boste v času dopusta lahko pregledali celoten otok. Tam se zdi, da se je čas ustavil. Vse poteka mirno in za vsako stvar si lahko vzamete čas. To je idealna izbira za vse tiste, ki se želite znova povezati z ljubljeno osebo, preživeti res kakovosten čas s svojimi otroki ali pa si enostavno vzeti nekaj minut zase. Na otoku lahko najdete nekaj izvrstnih kotičkov za meditacijo ter sproščanje. Apartmaji Lastovo vabijo na pobeg od hitrega življenja.